Endavant! 1945 | Hemeroteca

Laura Ballarín: “Si l’ultradreta avança a Europa, estarem en greu perill de bloqueig polític”

El casal de gent gran de Matadepera ha estat l’escenari de l’acte “Matadepera, un municipi d’Europa”, que ha organitzat l’agrupació local del PSC al municipi.

La conferència ha anat a càrrec de Laura Ballarín, candidata socialista al Parlament Europeu, que ha manifestat: “Els socialistes treballarem per una Europa oberta, feminista, ecologista i social. Una Europa forta i unida en la seva diversitat per fer front als grans reptes globals”. Segons la candidata del PSC el proper diumenge 26 de maig “si l’ultradreta avança, estarem en greu perill de bloqueig polític”.

L’acte també ha comptat amb la intervenció de la candidata del PSC a l’alcaldia de Matadepera, Noemí Barja, que ha presentat les principals propostes socialistes per al municipi. Entre elles, ha destacat la construcció de nous apartaments amb serveis per a gent gran, crear una bossa de pisos de lloguer assequibles pels joves i les famílies amb pocs recursos, millorar la seguretat al municipi i promoure accions que facin Matadepera més sostenible, com la substitució de l’enllumenat públic actual per llums led.

A la conferència hi ha assistit una trentena de persones.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px