Endavant! 1945 | Hemeroteca

Sílvia Paneque: “L’Ajuntament de Girona ha de tornar a ser la casa de tots els gironins i gironines”

La portaveu dels socialistes de Girona, Sílvia Paneque, ha assenyalat que “a Girona hi ha d’haver un govern que no tingui cap altra prioritat que no sigui fer funcionar els serveis que l’Ajuntament de Girona ha de donar a les persones”. Això, a criteri de la socialista, és absolutament contradictori “amb utilitzar l’Ajuntament de Girona per situar permanentment la ciutat a l’avançada de la primera línia de l’estridència nacionalista, que ha alimentat el conflicte en perjudici de les institucions i de tothom”.

Sílvia Paneque ha insistit molt que la seva candidatura representa l’alternativa del govern de Marta Madrenas. “Som l’única opció que situem el consens a Girona com a fet clau, per al progrés de la ciutat, mentre que la resta de forces polítiques porten una bandera o una altra. En aquesta situació, insisteixo en la idea que em deixaré la pell per l’abraçada entre els gironins i gironines i, a dia d’avui, la nostra candidatura és l’única opció per votar a favor de la conciliació”.

“A Girona urgeix, com mai no havia passat abans, dosis enormes de moderació, consens, govern per la ciutat i centrar-se només en les responsabilitats que tenim com a electes municipals, que és fer funcionar l’Ajuntament com a casa de tots els gironins i gironines sense exclusions”, ha manifestat Paneque. “El pitjor que li pot passar a la ciutat és que en nom d’una causa, que no té competències a l’àmbit municipal, la ciutat pateixi quatre anys més d’abandó, de desgovern i, fins i tot, d’alguns gestos autoritaris molt preocupants”, ha afegit Paneque.

“En aquests anys, he vist com les paraules de Madrenas, amb el beneplàcit absolut de CUP (ara GUANYEM) i ERC, han pervertit el llenguatge per presentar-se com la líder d’una veritat tan absoluta, que deixava al marge a tots els gironins i gironines que no pensàvem com ella. Ha estat un error gravíssim que avui es pot sentir, veure i percebre en molts barris de Girona”, ha explicat Paneque. “Quan Girona va caure en la cacicada més gran que ha patit mai, la del número 19, cosa que va fer avergonyir tota la ciutat, CiU ens va demanar ajut. Considero que vàrem aportar estabilitat i treball, en positiu, a l’equip de govern, tal com ha reconegut Madrenas en aquesta campanya electoral. Però això no va servir per arrelar fort en la moderació. Tot al contrari: la decisió de Madrenas va ser deslleial, quan va expulsar-nos amb criteris excloents”, ha dit Paneque.

“Si hi ha dues opcions antitètiques, per tant, a la ciutat de Girona és la que representa la meva candidatura amb la de Marta Madrenas”, ha afegit Paneque. Per aquestes raons, Sílvia Paneque ha assegurat que “el vot que represento no és només que no vagi ni anirà en cap de les línies que vol representar Marta Madrenas, és més aviat que és l’alternativa”. L’alcaldable socialista es mostra convençuda que “l’opció sensata d’avançar en inclusió, diàleg, entesa i etapa de govern fort dedicat a Girona beneficiarà la ciutat i a totes les persones que hi vivim”, ha conclòs.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px