Endavant! 1945 | Hemeroteca

Sílvia Paneque fa una crida al vot útil a favor del canvi després de constatar la pinça de Madrenas i Veray en el debat de Tribuna de Girona

La candidata del PSC a l’alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, ha fet avui una crida a que els gironins que volen un canvi al front de l’alcaldia siguin conscients que l’únic camí per aconseguir aquest objectiu és votar a la candidatura que encapçala. Paneque ha participat aquest matí amb la resta de candidats a l’alcaldia en el debat de Tribuna de Girona, organitzat per Ràdio Girona i el Diari de Girona, on s’ha fet palesa la pinça de les dretes, JuntsXcat i PP, en contra de la candidatura socialista.

En aquest debat, la candidata del PP i la de Junts per Catalunya han coincidit en atacar Sílvia Paneque, demostrant sintonia en diversos temes. Paneque ha recordat, però, que les opcions de PP i Ciutadans, legítimes, són molt minoritàries a la ciutat i que un vot útil a la seva candidatura seria l’única garantia per poder desplaçar Marta Madrenas de l’alcaldia.

“Més enllà del fet curiós que en molts moments la candidata del PP hagi preferit atacar el PSC que a Marta Madrenas, el que està clar és que el canvi al front de l’alcaldia ha de venir d’un bon resultat socialista que disputarà l’alcaldia a Madrenes de tu a tu”, ha explicat Sílvia Paneque. “La qüestió, per tant, és clara: o Madrenas o Paneque, ja que està clar que ERC o la plataforma de la CUP optarien per donar suport a Madrenas”, ha afegit.

La candidata socialista ha recordat que “molts ciutadans estan cansats de la manera de governar de Madrenas, que ha triat voluntàriament relegar la ciutat a un tristíssim segon pla i no ser l’alcaldessa ni de tots els gironins i gironines ni de tots els barris”. En aquest sentit, ahir es va presentar la plataforma Tornem a ser Girona, amb el suport de 350 signatures, entre les quals hi ha gent com Manel Nadal o Josep López de Lerma. Des de la plataforma es reclama que Girona torni a ser l’única protagonista de l’acció municipal, que torni a ser una ciutat de tots els gironins i gironines, així com també que hi hagi un nou impuls de ciutat.

Sílvia Paneque ha explicat que són molts els barris de la ciutat a on ha detectat des de fa molts mesos un sentiment de desvinculació en relació a la ciutat, per culpa de l’abandonament de Madrenas. “La senyora Madrenas no ho sap perquè no ha trepitjat els barris ni ha anat pràcticament a cap debat fins que ha començat la campanya, i així és difícil captar-li el pols a la ciutat, però hi ha molts gironins que tenen les ganes i la necessitat de canvi i de tornar a sentir-se part important de la ciutat que estimen”, ha afirmat Paneque.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px