Endavant! 1945 | Hemeroteca

Alfredo Vega: “Construirem un nou casal al Roc Blanc i un equipament a Can Palet, per equilibrar així la xarxa d’equipaments cívics i garantir la igualtat d’oportunitats”

El Partit Socialista de Terrassa vol ampliar la xarxa d’equipaments cívics de la ciutat. Segons ha explicat Alfredo Vega, alcaldable del PSC a Terrassa: “volem una ciutat més equilibrada pel que fa als equipament socials. Això ha estat una constant en tots els mandats, ja que pensem que és una bona manera de garantir la igualtat d’oportunitats a nivell cultural i social”.

Vega apunta que els propers anys, “sembla que començarem a superar la crisi econòmica i això ens permetrà fer inversions i continuar planificant equipaments a tota la ciutat”. Entre les propostes del PSC, l’alcaldable ha volgut destacar la construcció d’un nou casal al barri del Roc Blanc “un equipament llargament reivindicat, i que és necessari en un barri plenament consolidat i amb una dinàmica cultural i social molt important”. D’altra banda, Vega ha fet referencia al solar que hi ha a l’avinguda de les Glòries Catalanes “on volem tirar endavant la remodelació de l’antiga Saifa-Keller, per millorar el barri urbanísticament i també dotar-lo d’un nou equipament cívic, on prioritzaríem les activitats relacionades amb la infància i la gent gran”.

D’altra banda, el PSC també proposa la millora d’alguns equipaments ja existents com l’ampliació del centre cívic de Can Parellada, per la que l’ajuntament ja té uns terrenys i l’ampliació el casal de Torre-sana. A més, els socialistes també “volem donar resposta a les necessitats en nous equipaments socials als barris de Pere Parres i La Cogullada, on actualment hi ha un equipament socio-esportiu que cal millorar i dotar-lo de més qualitat” ha afirmat Alfredo Vega.

Per la seva banda Javi García, número 4 a la candidatura del PSC Terrassa, ha volgut destacar la política d’equipaments liderada pels socialistes: “hem construït una bona xarxa que s’ha anat incrementant de forma progressiva, amb la implicació de moltes entitats i col·lectius” i ha afegit: “creiem que la ciutadania valora aquests equipaments cívics molt positivament, i prova d’això és que el baròmetre ens diu que els usuaris els puntuen per sobre del notable”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px