Endavant! 1945 | Hemeroteca

Marc González: “Tenim una candidatura molt diversa, de gent compromesa i amb moltes ganes de treballar per Viladecavalls”

Marc González Roldán es presenta com a cap de llista pel PSC per segona vegada i ho fa amb un “equip jove, dinàmic i fresc” segons ell mateix apunta. L’alcaldable socialista ha explicat que el seu projecte planteja “un model polític integrador, que queda molt representant amb la diversitat dels membres que configuren la nostra candidatura”. Segons González: “la nostra llista aplega homes i dones diversos, versàtils, gent molt compromesa i amb ganes de treballar pel poble” ha afirmat.

El candidat socialista a l’alcaldia ha volgut remarcar el marcat “caràcter municipalista del PSC, que ens defineix i ens situa com la millor opció pel futur del Viladecavalls” i ha afegit: “treballarem pel progrés, el benestar i la igualtat”. Segons González: “el nostre programa inclou propostes realistes, però també ambicioses, per poder fer avançar Viladecavalls, sense deixar ningú enrere”.

En el número 2 de la candidatura socialista hi trobem Anna Bonilla, una jove de Sant Miquel, molt vinculada a l’àmbit dels serveis socials, compromesa amb els joves i també amb la gent gran.

En el tercer lloc de la llista del PSC hi ha Josué Olmo Forte, compromès i molt vinculat a l'esport local des de fa més de 25 anys.

Dani Medina, número 9, formarà part de la llista del PSC també aquests comicis, con en el 2015. Medina és resident a Can Tries des de fa més de 20 anys i la seva família té una llarga tradició al partit socialista.

Francisco Roldán, jubilat i militant del Partit Comunista a la clandestinitat durant el franquisme, ocupa la desena posició. Va ser regidor de Viladecavalls a les primeres eleccions democràtiques del 1979.

Segons ha declarat Marc González: “Farem una campanya en positiu, volem sortir al carrer per explicar les nostres propostes, parlar amb tothom, donar a conèixer el projecte socialista per als propers quatre anys”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px