Endavant! 1945 | Hemeroteca

Conchi Miranda és la cap de llista del PSC Vacarisses a les eleccions municipals del 26 de maig

Aquest dissabte, el PSC Vacarisses ha aprovat per unanimitat la llista socialista a les properes eleccions municipals que se celebraran el diumenge 26 de maig.

La candidatura del PSC està encapçalada per Conchi Miranda, una persona molt vinculada a Vacarisses, on viu des de fa més de trenta anys i militant socialista al municipi. Miranda té 57 anys i treballa a la indústria de l’automoció i rellevarà a Laura Sánchez, que ha estat l’alcaldable socialista en els darrers quatre mandats i ha decidit passar a un segon pla; així com també ho ha fet Mariana Ríos, qui ha estat regidora els darrers tres mandats a Vacarisses. Ambdues, tanquen la candidatura de les municipals d’enguany.

L’enginyer Jesús Arasanz és el número dos de la llista i Ruth Nicolás ocupa la tercera posició. El número 4 és en Víctor Suáñez, militant històric a Vacarisses i vinculat professionalment al món teatral. Javier Casanovas és el número 5 i treballa a l’administració.

Totes les candidates i els candidats formen part de la vida social de Vacarisses, tenen implicació en diversos àmbits i sectors i són coneixedors de la realitat i les necessitats ciutadanes a Vacarisses.

El PSC Vacarisses està satisfet de la nova candidatura, que assegura que té com a objectiu principal continuar treballant per al progrés social i la millora de la vida al municipi.

L’assemblea ha estat presidida per Carles Canongia, militant històric i exalcalde de Vacarisses i ha comptat amb la presencia de Lucio Villasol, secretari d'organització de la Federació del PSC Vallès Oest.

CANDIDATURA COMPLERTA:

1 Conchi Miranda Lora

2 Jesús Arasanz Castilla

3 Ruth Nicolás Galdeano

4 Victor Suáñez Aisa

5 Javier Casanovas Sánchez

6 Ester Escobar Tarrasón

7 M. Carmen Rodríguez Ramírez

8 Ricard Piqueras Céspedes

9 Carmen Rodes Urquijo

10 Jose Blasco Belenguer

11 José García Portero

12 Mariana Rios López

13 Laura Sánchez López

 

S1 Elisabeth García Portero

S2 Eduardo De Echaniz Coll

S3 Maite Sánchez Urquijo

S4 Adriana Frumento

 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px