Endavant! 1945 | Hemeroteca

El PSC exigeix a Colau que busqui un acord per la ubicació del CAP Raval Nord

El PSC Barcelona ha exigit al govern municipal que treballi per trobar una solució consensuada a la ubicació del CAP Raval Nord. Els socialistes han tornat a recordar que, en relació a aquest tema, no hi ha consens entre els actors implicats: Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Ministeri de Cultura i Fundació Macba. Malgrat la ineficient gestió del govern municipal, Ballarín ha insistit que és possible oferir als veïns i veïnes del Raval un CAP i un Macba de primer nivell: “El PSC farà tot el possible per aconseguir solucionar el problema del CAP sense que això suposi lesionar els objectius culturals de la ciutat”.

Des del PSC, la seva regidora Montserrat Ballarín ha recordat el govern de Colau aquest mateix dimarts al matí, a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, el PSC ha votat a favor d’una proposta on es demana a l’Ajuntament estudiar la viabilitat de que el CAP del Raval Nord s’ubiqui en dos nous possibles emplaçaments: el espai annex al MACBA i el solar situat als Jardins Victòria dels Àngels. “Ambdós espais estan ben vistos per CatSalut a l’espera d’una definitiva cessió municipal” ha remarcat Ballarín.

Montserrat Ballarín ha subratllat que el més important en aquests moments és asseure totes les institucions i parts implicades en una taula de diàleg. “Encara hi ha temps de trobar un consens”, ha argumentat Ballarín. Per la regidora socialista, el que necessiten els veïns/es del Raval “són tres coses: un CAP de manera urgent per la lamentable situació que pateix l’actual; un espai per a que el Macba creixi segons el seu Pla Estratègia; i un govern que sigui capaç de fer possible les dues aspiracions, que són legítimes i realitzables”.

En aquest sentit, Ballarín ha lamentat que “hagi de ser l’oposició la que ha de portar solucions a un conflicte que mai s’hauria d’haver produït”. Des del grup municipal socialista s’ha retret al govern municipal el fet d’haver enfrontat dos serveis bàsics com la salut i la cultura i acusen l’executiu de Colau de ser incapaç d’aportar una solució satisfactòria per a tothom.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px