Endavant! 1945 | Hemeroteca

El PSC retreu a Madrenas que presenti un pla de mandat improvisat, buit, inconcret i amb mig any de retard

El grup del PSC ha retret a l’alcaldessa de la ciutat que hagi presentat un pla de mandat “improvisat, buit, inconcret i amb mig any de retard”, segons ha explicat avui la portaveu socialista, Sílvia Paneque, en una roda de premsa acompanyada de tot el grup municipal. Aquesta situació, segons Paneque, té el seu origen en el fet que l’alcaldessa “no té Girona com a prioritat”. “A ningú no se li escapa que el partit al govern i els partits independentistes que li donen suport han mantingut l’Ajuntament de Girona en la letargia fins ara a causa de la política nacional”, ha explicat Paneque.

Marc Armengol, sobre el Portal de Sant Roc: «Vam actuar amb total responsabilitat»

El Grup Municipal del PSC Terrassa ha dut a terme una roda de premsa per tal d’aclarir les informacions relatives al Portal de Sant Roc. El president del Grup, Alfredo Vega, s’ha mostrat convençut que en tot moment «vam actuar amb responsabilitat» i demana al govern de Tot per Terrassa que rectifiqui «no ens poden acusar de manca d’acció, ni de deixadesa de les nostres funcions, encara menys en un tema tan important de seguretat com aquest». En aquest sentit, Vega ha retret al govern de Ballart que vulgui convertir aquesta qüestió «en un enfrontament polític, quan és una qüestió de ciutat, que preocupa molt a la gent, en la que caldria anar tots junts».

El PSC reclama un pla estratègic de mobilitat elèctrica per a la Diputació de Girona

Davant del creixement del nombre de vehicles híbrids i elèctrics que circulen per les carreteres gironines, el grup municipal socialista a la Diputació de Girona vol que aquesta administració pugui comptar amb un pla estratègic de mobilitat elèctrica. Aquest pla seria una eina que facilitaria a la pròpia corporació i als ajuntaments de la província apostar de manera clara per aquesta opció de transport més sostenible.

El PSC arrenca el compromís de la continuïtat del grup de P3 i l’escola Font de la Pólvora al Parlament

Sílvia Paneque ha estat treballant per mantenir el grup de P3 a l’escola Font de la Pólvora des de que el departament d’educació va decidir tancar l’únic grup pel curs escolar 2019-2020. Paneque ha explicat que l’escola de Font de la Pólvora és clau pel barri “no només per l’escolarització sinó també per la socialització, per la integració, és l’única escola del barri, que fa una feina extraordinària social, d’acollida, i un equipament que estructura la vida d’un barri amb una complexitat socio-econòmica molt alta”. Per a la portaveu socialista, la decisió del Departament d’Ensenyament de tancar P-3 aquest curs s’ha fet “amb el silenci de l’alcaldessa Madrenas” i comporta el risc que si aquesta decisió es consolidés, “de 110 alumnes al final del curs passat passarien a 27 en 6 anys”, una disminució que podria abocar a la desaparició de l’escola.

El PSC de Girona denuncien que JuntsxCat a l’Ajuntament ha prorrogat el contracte de neteja per la porta del darrere

Els socialistes de Girona denuncien que el govern de Junts x Cat, amb el suport necessari de Guanyem i d’ERC en aquesta qüestió, han aprovat per la porta del darrera la pròrroga del contracte de neteja a Girona. “El govern de Marta Madrenas insisteix a mantenir un contracte, que no ha funcionat durant 8 anys: els gironins i gironines estem cada cop més a disgust amb la neteja de la ciutat”, ha explicat Sílvia Paneque. “Això ho pot fer, perquè l’actual govern en minoria va cedir competències claus a la Junta de Govern Local, on Junts x Cat hi opera amb absoluta discrecionalitat. I es va fer amb el suport de Guanyem i d’ERC”.

Marc Lamuà: "El PSC és l’única opció que representa la convivència"

El candidat socialista, Marc Lamuà, ha volgut deixar clar avui en campanya que “l’única opció que representa la convivència, el progrés i l’ordre és el PSC”. Lamuà, que ha estat el matí al mercat de Figueres i que ha fet campanya la resta de dia a Girona, ha pogut parlar amb veïnes i veïnes dels barris de Germans Sàbat, Pont Major, Montilivi, Avellaneda, Santa Eugènia i Sant Narcís.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px