Endavant! 1945 | Hemeroteca

Jaume Collboni impulsarà un pacte contra la precarietat laboral a Barcelona

El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha presentat aquest dissabte un pacte per la precarietat laboral que impulsarà un cop arribi a l’Ajuntament de Barcelona. En un ‘Diàleg sobre treball’ que ha mantingut amb el secretari general de la UGT, Pepe Álvarez, i amb la presència de sindicalistes de la ciutat de Barcelona, Collboni s’ha compromès a sumar a aquest pacte els sindicats, patronals i agents socials. L’objectiu, en paraules de l’alcaldable socialista, és “fer de l’ocupació de qualitat la prioritat de Barcelona”.

L’exjudador de primera i capità del Sabadell, Àngel Martínez, s’incorpora a la llista de Sílvia Paneque

L’esportista i jugador de futbol, Àngel Martínez (Girona, 1986) serà a la llista del PSC a Girona amb Sílvia Paneque. La regidora i portaveu socialista ha explicat que “és un orgull portar a algú com Àngel Martínez a la llista del Partit dels Socialistes de Girona. És una persona de barri, que va iniciar la seva trajectòria esportiva a la U.D. Sàbat al camp de futbol municipal de Germans Sàbat”.

Eva Candela: “Fem el programa amb una mirada llarga. La propera dècada serà decisiva i volem traçar les línies d’acció per fer realitat la ciutat que volem per a l’any 2030”

El Partit Socialista de Terrassa vol fer un programa “amb la participació de tothom. Inclusiu, plural i realista. Serem ambiciosos des de la responsabilitat” així ho ha explicat Eva Candela, coordinadora del procés d’elaboració del document.

El PSC qualifica el mandat de Colau com el de les promeses incomplertes

El PSC de Barcelona ha acusat el govern municipal de Colau d’un “incompliment continu de coses aprovades a les comissions municipals”. Ho ha expressat així el regidor socialista Daniel Mòdol durant la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat aquest dimecres. “El compromís no és només amb els partits sinó amb els ciutadans de Barcelona”, ha afegit Mòdol.

El periodista i escriptor català, Miquel Fañanàs, s’incorpora a la llista de Sílvia Paneque

El periodista i escriptor català, Miquel Fañanàs i Serrallonga (Girona, 1948) serà a la llista del PSC a Girona amb Sílvia Paneque. La portaveu socialista ha explicat que “és un honor portar algú com Miquel Fañanàs a la llista dels socialistes de Girona, no només perquè és una persona que ha demostrat excel·lència en el seu ofici, sinó també perquè em consta que té totes les ganes del món d’ajudar-nos a portar el canvi que tan necessita la ciutat de Girona”. Els socialistes de Girona, han manifestat, que tenen la voluntat de guanyar les eleccions amb força i, per tant, presentaran 14 noms, que són els que marquen la majoria absoluta, potents i preparats per governar la ciutat. Miquel Fañanàs serà el darrer nom d’aquests 14 per testimoniar el seu suport al projecte municipal socialista.

El PSC exigeix a Colau que busqui un acord per la ubicació del CAP Raval Nord

El PSC Barcelona ha exigit al govern municipal que treballi per trobar una solució consensuada a la ubicació del CAP Raval Nord. Els socialistes han tornat a recordar que, en relació a aquest tema, no hi ha consens entre els actors implicats: Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Ministeri de Cultura i Fundació Macba. Malgrat la ineficient gestió del govern municipal, Ballarín ha insistit que és possible oferir als veïns i veïnes del Raval un CAP i un Macba de primer nivell: “El PSC farà tot el possible per aconseguir solucionar el problema del CAP sense que això suposi lesionar els objectius culturals de la ciutat”.

El PSC demana explicacions al govern de Colau pels seus incompliments

El PSC Barcelona vol que el govern municipal de Colau rendeixi comptes sobre què ha fet i que no aquests quatre anys. Per això, la seva regidora i portaveu, Carmen Andrés, ha anunciat aquest dilluns en roda de premsa que el PSC Barcelona ha demanat la compareixença de membres del govern municipal en totes les comissions municipals, les quals tindran lloc entre aquest dimarts i dimecres. L’objectiu principal dels socialistes és, en paraules de la regidora, “denunciar els incompliments del govern Colau”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px