Endavant! 1945 | Hemeroteca

El PSC rellança el diari digital Endavant! per fer-lo referent dels i les progressistes

BARCELONA: 7/01/2019.- El primer secretario del PSC,Miquel Iceta, atiende a los medios de comunicación tras la reunión de la comisión ejecutiva del partido para informar de los principales acuerdos y analizar la actualidad política. EFE/ Quique García BARCELONA: 7/01/2019.- El primer secretario del PSC,Miquel Iceta, atiende a los medios de comunicación tras la reunión de la comisión ejecutiva del partido para informar de los principales acuerdos y analizar la actualidad política. EFE/ Quique García

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha presentat aquest matí el rellançament del diari digital Endavant!, un diari que vol ser referent dels i les progressistes, amb un nou format modern i renovat, i les principals notícies i articles d'opinió del dia.

Iceta ha destacat que l’ambició del projecte "és molt gran" perquè el digital vol ser "una finestra al món progressista i de les esquerres, amb una visió local, catalana, espanyola, europea i internacional", però que "el seu èxit depèn de tots els i les socialistes". Per aquest motiu els ha animat a participar-hi amb les seves opinions: "Ara més que mai necessitem un òrgan d’expressió potent i fer un esforç crític per contribuir als debats que més preocupen els ciutadans i ciutadanes" ha explicat el primer secretari socialista.

Fundat l’any 1945 a l’exili, l'Endavant! va ser l’òrgan del Moviment Socialista de Catalunya des de 1945 a 1968, publicat successivament a Perpignan, Paris i Toulouse, i vol seguir essent un mitjà de comunicació de consulta i lectura però també un instrument de participació i reflexió, de difusió de pensament polític dels i les socialistes.

Mitjà

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px