Endavant! 1945 | Hemeroteca

Iceta: “Hem estat massa dividits, hem de començar a treballar per als objectius comuns"

BARCELONA, 11/09/2019.- El primer secretario del PSC, Miquel Iceta (2i) y el ex presidente de la Generaliat Manuel Montilla (3i) encabezan la ofrenda floral del PSC al monumento a Rafael de Casanova, dentro de los actos de la Diada de Cataluña. EFE/Enric Fontcuberta BARCELONA, 11/09/2019.- El primer secretario del PSC, Miquel Iceta (2i) y el ex presidente de la Generaliat Manuel Montilla (3i) encabezan la ofrenda floral del PSC al monumento a Rafael de Casanova, dentro de los actos de la Diada de Cataluña. EFE/Enric Fontcuberta

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat avui que “un any més, pels socialistes la Diada hauria de ser un punt de trobada, un punt de reflexió, un punt per canviar de capítol, per obrir un altre llibre a ser possible, cercant objectius que puguin ser compartits de forma ben àmplia. Objectius de millor autogovern, de millor finançament, millor reconeixement de la diversitat a Espanya i també objectius de progrés econòmic i justícia social, d’equilibri territorial i lluita contra el canvi climàtic”.

Després de la tradicional ofrena dels socialistes catalans al monument de Rafael Casanova, Miquel Iceta ha assenyalat que “creiem que els darrers anys els catalans hem estat massa dividits al voltant d’una qüestió concreta que ens impedeix avançar i el que convindria és que tots plegats féssim l’esforç de trobar espais comuns que permetessin reunir la societat, garantir el respecte per totes les idees i tirar endavant”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px